Formació

Ens agraden aquelles formacions que utilitzen metodologies diverses i creatives, deixant de banda els dogmatismes, obrint-nos a les múltiples formes d’entendre el món, en un espai curós i sempre des del respecte als drets humans i la recerca de la justícia global.

1

Per a col·lectius 

Voleu aprendre eines per impulsar campanyes d’incidència social i política?
En aquesta formació parlarem de feminismes, interseccionalitat i de la mobilització ciutadana com a acció imprescindible per a la construcció de la democràcia. Ho farem mentres aprenem a construir noves narratives, a desenvolupar campanyes d’activisme mediàtiques i a incorporar accions d’incidència política i social per augmentar el seu impacte.

Durada: 4 – 6 hores 

Ho volem!

2

Per a organitzacions

Voleu descobrir l’Enfocament de Gènere i l’Enfocament basat en Drets Humans?
Si voleu desenvolupar projectes transformadors us interessarà conèixer com incorporar la perspectiva de gènere i interseccional als vostres projectes i com enfocar-los des de la defensa dels Drets Humans, fent ús de tècniques d’incidència política i social. Aquests enfocaments ens impulsaran a repensar-nos i a redefinir els nostres projectes i campanyes. 

Durada: 6 – 12 hores 

Ho necessitem!

3

Per a universitats

Activisme feminista a la universitat! 
Aquesta formació permetrà a l’alumnat identificar els privilegis i opressions des de la perspectiva feminista i interseccional, conèixer la relació entre participació ciutadana, moviments socials i l’enfortiment de la democràcia i facilitarà que les entitats de la Universitat reformulin els seus projectes des de l’Enfocament de Gènere i Basat en Drets Humans. 

Durada: 12-20 hores presencials i 8 de treball personal

Amb qui treballem:

4

Per a persones individuals

Voleu xerrar i debatre sobre feminismes?
El moviment feminista està capgirant-ho tot i fer-ne una anàlisi és imprescindible. Cada any, al voltant dels mesos de novembre, març i juny oferim un cafè digital per analitzar algun fet que hagi significat un avenç pels drets de les dones i les persones LGBTI+ amb l’acompanyament d’una veu experta.

Durada: 1h 

Inscripcions tancades