IncidènciaObliqües també ens mullem per construir una societat més justa i feminista! Per això ens unim a moviments socials, organitzacions i defensores de drets humans i desenvolupem conjuntament campanyes d’incidència política i social. Vosaltres poseu el discurs i la base social, nosaltres aportem metodologia, estratègia i coordinació. Entre totes desenvolupem una campanya potent i transformadora.

-COM HO FEM????-


Ens unim a col·lectius i organitzacions amb qui ideem campanyes d’incidència política i social. Durant uns 12-16 mesos, treballem colze a colze amb l’entitat impulsora i les defensores de drets humans. Ens fixem un sol objectiu molt concret, relacionat amb la defensa d’un dret, i llavors desenvolupem conjuntament accions creatives per assolir l’exercici d’aquest dret.


EMPODERAMENT

Acompanyem a defensores de drets humans en els seus processos d’enfortiment de capacitats i d’aliances per impulsar les seves pròpies campanyes

ANÀLISI DEL DRET

Per començar analitzem quin és el dret que volem defensar, com s’està vulnerant i qui són les persones titulars d’aquell dret. Estudiem el context i el mapa d’actors, sempre des de la perspectiva interseccional.

TREBALL EN XARXA

Ens posem en contacte amb els col·lectius i entitats que treballen directament o indirectament per la defensa d’aquest dret i teixim aliances estratègiques.

SENSIBILITZACIÓ

Sensibilitzem a la població sobre el dret vulnerat per mitjans creatius i promovem la movilització ciutadana com a eina de pressió política i d’enfortiment democràtic. 

INCIDÈNCIA 

Acompanyem a titulars de drets i a entitats en els processos de pressió a titulars d’obligacions per obtenir canvis polítics i socials en favor del dret defensat. 

-QUÈ ESTEM FENT-

1 de cada 5

Violències Sexuals a la infància i l’adolescència

Ens unim a la Carme Diaby i a altres persones que han patit violències sexuals a la infància i l’adolescència per acompanyar-les en la defensa dels seus drets i els de la resta d’infants i adolescents que ara mateix estan patint abusos sexuals. Volem parlar de poder adult i de consentiment sexual i volem defensar els drets de la infància i l’adolescència, el dret al propi cos i el dret a una sexualitat lliure, consentida i sense relacions de poder.

VEURE LA CAMPANYA!

CONTACTAN’S!!!!

Si ets una entitat o un col·lectiu i vols que col·laborem en el llançament d’una campanya d’activisme, posa’t en contacte amb nosaltres a hola@obliqües.org Ens encantarà escoltar la proposta!