IncidènciaObliqües també ens mullem per construir una societat més justa i feminista! Per això ens unim a moviments socials, organitzacions i defensores de drets humans i les assessorem o acompanyem en les seves campanyes d’incidència política i social-COM HO FEM????-


Opció 1. Oferim una sessió d’assessorament gratuïta sobre incidència i comunicació activista de 2h a col·lectius amb pocs recursos.

Opció 2. Estem obertes a unir-nos a col·lectius i organitzacions feministes amb qui idear i desenvolupar campanyes d’incidència política i social conjuntament, seguint el model inferior.  

EMPODERAMENT

Acompanyem a defensores de drets humans en els seus processos d’enfortiment de capacitats i d’aliances per impulsar les seves pròpies campanyes

ANÀLISI DEL DRET

Per començar analitzem quin és el dret que volem defensar, com s’està vulnerant i qui són les persones titulars d’aquell dret. Estudiem el context i el mapa d’actors, sempre des de la perspectiva interseccional.

TREBALL EN XARXA

Ens posem en contacte amb els col·lectius i entitats que treballen directament o indirectament per la defensa d’aquest dret i teixim aliances estratègiques.

SENSIBILITZACIÓ

Sensibilitzem a la població sobre el dret vulnerat per mitjans creatius i promovem la movilització ciutadana com a eina de pressió política i d’enfortiment democràtic. 

INCIDÈNCIA 

Acompanyem a titulars de drets i a entitats en els processos de pressió a titulars d’obligacions per obtenir canvis polítics i socials en favor del dret defensat. 

CONTACTAN’S!!!!

Si ets una entitat o un col·lectiu i vols que t’assessorem o col·laborem en el llançament d’una campanya d’activisme, posa’t en contacte amb nosaltres a hola@obliqües.org Ens encantarà escoltar la proposta!