-ASSESSO_ 
RAMENT
EN
JUSTÍCIA

GLOBAL-

-La nostra visió del món-

Volem un món amb major justícia global i per això acompanyem organitzacions i defensores de drets humans en la millora de les seves campanyes, projectes i organització interna des d’una òptica feminista i de respecte als drets humans. Ho fem a través de la consultoria, la formació i les nostres pròpies campanyes d’incidència política i social

FEMINISMES

Volem una societat sense relacions de poder desiguals entre els gèneres, on poder construir amb llibertat la pròpia identitat i on no hi tinguin cabuda les violències masclistes. 

MÉS INFO!

DECOLONIALITAT

Treballem des de la pròpia responsabilitat per posar fi a les discriminacions estructurals i les desigualtats de poder entre les persones blanques occidentals i les persones racialitzades.

MÉS INFO!

EQUITAT

Volem una societat on la riquesa es reparteixi de forma proporcional i justa entre les persones, en base a les seves diferents necessitats i punts de partida desiguals, per tal d’obtenir una igualtat real. 

MÉS INFO!

SOSTENIBILITAT

Creiem en la sostenibilitat de la vida i en les economies feministes i ecologistes. Per això volem posar la reproducció de vides dignes i de l’ecosistema on habitem al centre del sistema.

MÉS INFO!

Nosaltres

Obliqües som dues amigues i companyes de feina, capficades en planificar projectes socials estratègicament, en la necessitat d’impulsar més campanyes d’incidència a casa nostra i en fer-ho tot des d’una perspectiva feminista i creativa

Júlia Granell Barberà

Co-creadora

Crec en el potencial de les organitzacions, la transformació feminista i les campanyes d’incidència per la defensa dels drets humans. La meva experiència m’ha donat eines que em mouen a acompanyar col·lectius, posant els feminismes al centre i impulsant processos de transició organitzativa feminista. He format part d’organitzacions de justícia global com el Servei Civil Internacional, la XES (amb els inicis del FSMET), Novact – Institut Internacional per l’Acció Noviolenta o Lafede.cat. He estat una de les creadores de Matriu i activista a diferents col·lectius. Treballo des del plaer i m’agrada celebrar la vida en col·lectiu.

Elisabet Puigdollers Mas

Co-creadora

Disenyo, coordino i acompanyo projectes socials diversos, sempre des d’una òptica feminista i de drets humans. M’agrada pensar campanyes amb impacte social, creatives i divertides. Per això ajudo les organitzacions a treballar estratègicament, a reenfocar els seus projectes i a definir plans d’acció que les il·lusionin i siguin assumibles. 
He après tot el que sé als moviments socials on he col·laborat, treballant al Servei Civil Internacional, al Consell Nacional de la Joventut de Catalunya i a Ben&Jerry’s així com anant al teatre, a exposicions i escoltant a tota la gent de la meva vida. Sóc una enamorada del flamenc i del meu poble, Cardedeu.

Amb qui estem treballant

Com ens financem

Acceptem finançament provinent d’institucions públiques així com de fundacions privades progressistes i/o fons financers transformadors, donacions i serveis externs.
Volem ser sostenibles econòmicament i per això busquem l’equilibri entre les diferents fonts de finançament.