-ASSESSO_ 
RAMENT
EN
JUSTÍCIA

GLOBAL-

-La nostra visió del món-

Volem un món amb major justícia global i per això acompanyem organitzacions i defensores de drets humans en la millora de les seves campanyes, projectes i organització interna des d’una òptica feminista i de respecte als drets humans. Ho fem a través de la consultoria, la formació i les nostres pròpies campanyes d’incidència política i social

FEMINISMES

Volem una societat sense relacions de poder desiguals entre els gèneres, on poder construir amb llibertat la pròpia identitat i on no hi tinguin cabuda les violències masclistes. 

MÉS INFO!

DECOLONIALITAT

Treballem des de la pròpia responsabilitat per posar fi a les discriminacions estructurals i les desigualtats de poder entre les persones blanques occidentals i les persones racialitzades.

MÉS INFO!

EQUITAT

Volem una societat on la riquesa es reparteixi de forma proporcional i justa entre les persones, en base a les seves diferents necessitats i punts de partida desiguals, per tal d’obtenir una igualtat real. 

MÉS INFO!

SOSTENIBILITAT

Creiem en la sostenibilitat de la vida i en les economies feministes i ecologistes. Per això volem posar la reproducció de vides dignes i de l’ecosistema on habitem al centre del sistema.

MÉS INFO!

Nosaltres

Obliqües som dues amigues i companyes de feina, capficades en planificar projectes socials estratègicament, en la necessitat d’impulsar més campanyes d’incidència a casa nostra i en fer-ho tot des d’una perspectiva feminista i creativa

Júlia Granell Barberà

Co-creadora

Crec en el potencial de les organitzacions, la transformació feminista, la mobilització i les campanyes d’incidència per la defensa dels drets humans. La meva experiència m’ha donat eines que em mouen a acompanyar col·lectius en els seus canvis organitzacionals i estratègics, posant els feminismes al centre i impulsant processos de canvis de narratives. He format part d’organitzacions de justícia global com el Servei Civil Internacional, LaFede.cat,  la XES amb els inicis del Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores  o Novact (Institut Internacional per l’Acció Noviolenta). He estat una de les creadores de Matriu i activista a diferents col·lectius. Treballo des del plaer i m’agrada celebrar la vida en col·lectiu.

Elisabet Puigdollers Mas

Co-creadora

Disenyo, coordino i acompanyo projectes socials diversos, sempre des d’una òptica feminista i de drets humans. M’agrada pensar campanyes amb impacte social, creatives i divertides. Per això ajudo les organitzacions a treballar estratègicament, a reenfocar els seus projectes i a definir plans d’acció que les il·lusionin i siguin assumibles. 
He après tot el que sé als moviments socials on he col·laborat, treballant al Servei Civil Internacional, al Consell Nacional de la Joventut de Catalunya i a Ben&Jerry’s així com anant al teatre, a exposicions i escoltant a tota la gent de la meva vida. Sóc una enamorada del flamenc i del meu poble, Cardedeu.

Amb qui estem treballant

Com ens financem

Acceptem finançament provinent d’institucions públiques així com de fundacions privades progressistes i/o fons financers transformadors, donacions i serveis externs.
Volem ser sostenibles econòmicament i per això busquem l’equilibri entre les diferents fonts de finançament.